Patriarhul Daniel : Ce salariu are cel mai important om al ortodoxiei : 27.10.2021 · patriarhul daniel, mesaj pentru credicioşi.

23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși.

De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. Patriarhul Daniel - Media: 492242
Patriarhul Daniel - Media: 492242 from cmedia.romaniatv.net
De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, preafericitul daniel, a transmis, vineri, la pelerinajul din bucureşti, organizat de sfântul cuvios dimitrie cel nou şi sfântul cuvios ioan iacob de la neamţ, un mesaj către credincioşi, de a respecta „cu stricteţe" sfatul medicilor şi măsurile sanitare. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități.

31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri.

23.10.2021 · patriarhul daniel iese cu o poziție categorică despre vaccin și pandemie. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Acesta cere credincioşilor să respecte cu … 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, prefericitul daniel, a transmis, vineri, un mesaj pelerinilor care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou şi sfântului cuvios ioan iacob de la neamţ. „epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit.

Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. În documentul transmis membrilor sfântului sinod, patriarhul daniel a criticat că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a bisericii ortodoxe. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.

22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. Patriarhul Daniel - Media: 492242
Patriarhul Daniel - Media: 492242 from cmedia.romaniatv.net
27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. 27.10.2021 · patriarhul daniel, mesaj pentru credicioşi. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. În zi de sărbătoarea îps daniel face apel către credincioşi pentru respectarea măsurilor impuse de autorităţile competente şi îi îndeamnă să se vaccineze.

22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, preafericitul daniel, a transmis, vineri, la pelerinajul din bucureşti, organizat de sfântul cuvios dimitrie cel nou şi sfântul cuvios ioan iacob de la neamţ, un mesaj către credincioşi, de a respecta „cu stricteţe" sfatul medicilor şi măsurile sanitare.

La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. 23.10.2021 · patriarhul daniel iese cu o poziție categorică despre vaccin și pandemie. „epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. Acesta cere credincioşilor să respecte cu … Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici.

Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 27.10.2021 · patriarhul daniel, mesaj pentru credicioşi. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.

„epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit. The 8th anniversary of the enthronement of Patriarch
The 8th anniversary of the enthronement of Patriarch from ocl.org
La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. „epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. În zi de sărbătoarea îps daniel face apel către credincioşi pentru respectarea măsurilor impuse de autorităţile competente şi îi îndeamnă să se vaccineze. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, preafericitul daniel, a transmis, vineri, la pelerinajul din bucureşti, organizat de sfântul cuvios dimitrie cel nou şi sfântul cuvios ioan iacob de la neamţ, un mesaj către credincioşi, de a respecta „cu stricteţe" sfatul medicilor şi măsurile sanitare.

22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou.

Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. În documentul transmis membrilor sfântului sinod, patriarhul daniel a criticat că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a bisericii ortodoxe. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. „epidemia aceasta, care în mod neașteptat a cuprins lumea întreagă, a devenit. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. Acesta cere credincioşilor să respecte cu … Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, prefericitul daniel, a transmis, vineri, un mesaj pelerinilor care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou şi sfântului cuvios ioan iacob de la neamţ.

Patriarhul Daniel : Ce salariu are cel mai important om al ortodoxiei : 27.10.2021 · patriarhul daniel, mesaj pentru credicioşi.. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. În documentul transmis membrilor sfântului sinod, patriarhul daniel a criticat că unii ierarhi au încălcat disciplina internă a bisericii ortodoxe. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf.